çelik yelek


Balistik Kurşun Geçirmez Light Yelek Level III-A

Hafif ve ergonidamik bir yapısı vardır balistik gücü çok yüksektir.
Arge ve saha çalışmaları sonucunda geliştirilerek üretilen bir modeldir.
X-ray cihazlarından rahatlıkla uyarı vermeksizin geçer.
Üst düzey Bürokratlar Belediye başkanları, kayyum kaymakamlar, iş adamları tarafından çokça tercih edilmektedir. 3,57 ve 44 magnum fişekler ile, mp 5, uzi otomatik tabanca gibi silahların fişeklerini dahi durdurabilir.
NİJ 0101.06 Level III A standardında koruma sağlar

Gelişmiş ülkelerdeki güvenlik kuvvetlerinde / askeri satın almalarda   kabul gören en üst standart olan  NİJ 01.01.06.  (u.s.a.  national ınstitute of justice (nıj), servisinin belirtmiş olduğu 01.01.06  standartlarına göre  tabanca/ otomatik tabanca / sınıfının en üst ve yüksek seviyesi olan level III A  seviyesinde koruma sağlar. 3,57 ve 44 magnum fişekler ile, mp 5 otomatik tabanca,  uzi otomatik tabanca gibi silahların fişeklerini dahi durdurabilir. Ürün ağırlığı vücut ölçüsüne bağlı olarak değişmekle birlikte yaklaşık 900 -1100 gr civarındadır. ÇOK HAFİF  VE KULLANIŞLIDIR. ÜST DÜZEY BÜROKRAT, KORUMA GÖREVLİLERİ, SİYASETÇİLER, KAMU PERSONELİ VE İŞ ADAMLARI TARAFINDAN TERCİH EDİLMEKTEDİR. ÖN GÖĞÜS KISMINDA VE ARKA SIRT KISMINDA HAYATI ORGANLARIN OLDUĞU ALANDA koruma sağlar.  Dışarıdan belli olmayan gömlek altına giyilebilen bir üründür, kullanıcının hareket kabiliyetini kısıtlamaz, ergonomik ve kullanışlıdır. İşlevine uygun Avrupa menşeili hammaddelerden Askermekanı güvencesiyle üretilmektedir. 


http://www.askermekani.com/balistik-kursun-gecirmez-light-yelek-level-iii-a-pmu19569
Askeri malzeme

Taktik Askeri Malzeme

Askeri malzeme satış mağazası, orjinal askeri taktik ürünler, av ve kamp malzemeleri en çok taktik ürün çeşidi, en uygun fiyat, en iyi hizmet kalitesi.

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: